top of page

Teachers

Helmy Helmink

Na mijn opleiding aan de School voor Rebalancing en Lichaamsbewustzijn en de vervolgopleiding CranioSacraaltherapie ben ik in 2004 individuele Rebalancingsessies gaan geven.

Rebalancing is meer dan massage: het is een diepgaande vorm van lichaamsgerichte begeleiding, altijd in het hier en nu. Door aanraken, voelen, vormen van zelfonderzoek en gesprek ervaar je een directer contact met jezelf en krijg je zelfinzicht. Het ontspant en creërt ruimte. Het kan een ontdekkingsreis zijn in hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. Zowel fysieke klachten als vragen rondom persoonlijke groei kunnen aanleiding zijn voor sessies.
 

Ben je nieuwsgierig naar jezelf? Liefdevolle aandacht doet een groter lichaamsbewustzijn ontstaan en hierdoor kom je weer dichter bij je bron. Het ontwikkelen van een nieuwe balans geeft een hernieuwd en vitaal gevoel.
 

Hiermee beter leren omgaan maakt je sterker, onafhankelijker en gezonder in het dagelijks leven. Mensen ontmoeten loopt als een rode draad door mijn leven.

Na twintig jaar als verpleegkundige heb ik me een aantal jaren als beeldend kunstenaar gericht op het maken van beeldend theater.

Helmy Helmink

Ontmoetingen, verwondering over en aandacht voor het individu waren daarbij de sleutelwoorden.

Het intensieve contact met mensen dat bij Rebalancing plaats heeft is voor mij een natuurlijk gevolg van deze ontwikkeling. Rebalancing is een dynamische lichaamsgerichte behandelmethode die op speelse wijze bewustzijn, ontspanning en creativiteit bevordert.


Je bent altijd welkom. 

bottom of page