Circle Singing.jpg

Zingen, bewegen, buiten, stilte, creativiteit laten stromen, samen, lachen en geraakt worden.
Deze woorden beschrijven het gevoel, de flow dat het weekend je gaat brengen. In deze cirkel van samenzingen breng je je creativiteit, je durf en moed om te zingen en geluid te maken en om je lijf te beschouwen als onderdeel van je stem.
In deze cirkel brengt Nicoline haar professionaliteit, haar jarenlange koren ervaring het lesgeven aan groepen. De cirkel is een oeroude vorm waar uitwisseling plaats vindt van energie en respect. Een groot goed in de ogen van Nicoline. Waar Zang niet draait om een perfect liedje te zingen maar om het samen te doen en elkaar te versterken.


Met haar achtergrond als jazz en improvisatie zangeres is Nicoline bedreven in het verbuigen en verdraaien van melodieën. Dat leert ze ook graag aan anderen. Nicoline brengt liedjes en thema’s uit oude culturen. Om ze te zingen, te bewegen en om er eigen bewerkingen van te maken. Swingend, verstild, prachtige harmonieën die ontstaan en weer wegebben. Het laten komen en weer laten gaan. Een eb en vloed van muziek. Zoals de natuur, maar vooral de zee. Een van de plekken waar Nicoline zich als een vis in het water voelt. Kura Waka vlak aan het water gelegen en een heerlijke sfeer van rust en spiritualiteit ademend is dus bij uitstek ‘the place to be’om dit weekend met elkaar te beleven.

Meer info over Nicoline Snaas. www.nicolinesnaas.nl
Exchange; 395,- including program, stay and organic bliss meals
Sign in at; info@kura-waka.nl