top of page

Retreats

Silent Diet Retreats

This is a heartfelt invitation to you, to spend time with your Self. To experience inner silence and rest. If you really dare to dive deep into yourself, in order to heal and understand more on every level. To release what is blocked by trauma, to reset your body, mind and spirit.

You will be guided in this powerful yet gentle program with rituals to (re)connect with mother earth, the elements we breath and the sacred plant kingdom, sharing their wisdom in order to become one. So they can mangle their cells and lifeforce with yours.

You will be in silence and fasting under spirited guidance of Michaela, who has been trained and guided by the plantkingdom and various indigenous teachers for more then 19 years.

Looking forward to guide you on this inner journey in love and respect.

If you feel the call, send us an email: info@kura-waka.nl

Michaela singing to a tree in a Peruvian jungle.

Testimonial:

"Onlangs heb ik deel mogen nemen aan de silent diet retreat van Michaela. Ik voelde dat ik een laagje dieper wilden duiken om contact te maken met mijn essentie en hierdoor helderheid te krijgen op alle lagen. Het was een hele bijzondere ervaring op een ongelofelijk mooie en krachtige plek. Michaela faciliteert de retraite met zoveel liefde, bezieling en wijsheid. Ik vond het erg bijzonder de rituelen mee te maken en hierdoor nog meer verbondenheid te voelen met de kracht van de elementen. Het was een diepe reis in mezelf waarin ik mezelf ben tegen gekomen op allerlei lagen. Ik voel me dankbaar dat ik de stilte en verbondenheid met mezelf en de wereld om me heen nu mee mag nemen het leven in. Blessings and many thanks. With love, Karlijn."

Testimonial:

"Aan mijn kinderen schreef ik: “moeder gaat in de reset” met stilte en vasten.

Dat is gelukt!!

Van donderdagavond tot maandagmorgen zijn er drie hele dagen voor mij en mezelf, zonder me ergens om te bekommeren. Kura Waka is een magische plek waar Mieke liefdevol de rituelen uitvoert. Mijn intentie van tot mezelf komen / naar binnen kijken wordt van binnen uit ondersteund door het plant medicijn uit de jungle en wordt door de rituelen versterkt. Ik geef me over aan gedachtestromen die komen en gaan en verdwijnen in dromen en slapen. Ik maak een volgende stap in het me realiseren dat ik een mens ben, uniek, dat ik het zelf mag weten, net zoals iedereen anders. Er borrelen creatieve gedachten, adem in adem uit, één stap tegelijk is mijn motto.

En dan nog vertellen over het intense ervaren van het ritueel van het bloemenbad en het klei ritueel (afgespoeld in de tobbe zoals héél vroeger). Het zitten bij het vuur in de koepelzaal bij het altaar.

Ik hoorde van een archeoloog een verhaal over tempels en heilige plaatsten die altijd en over de hele wereld zijn en zijn geweest. De overal geldende waarheid is dat het plekken zijn waar een mens de gelegenheid krijgt om te zitten, stil te zijn en naar binnen te keren. Zo een plek is Kura Waka, Michaela is de keeper of the place and the space. Zij houdt het veilig en heilig.

Ik ben zo dankbaar. Martsje"

bottom of page