De Soul Voice® 5 daagse Advanced Sound Inititation

 Event Finished
 
0
Category
Kura Waka
Last Date
2021-10-21

Deze 5 daagse vervolgtraining is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van je potenties en je authentieke zelf. Door specifieke Soul Voice® technieken en door jouw unieke creatieve manier van zelfexpressie wordt elk aspect van je wezen aangeraakt in een diep transformatieproces.

Het is dit proces van loslaten wat je helpt om je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven, om te stralen en te manifesteren – waar je 5 dagen lang de tijd en ruimte voor neemt! Ieders unieke pad en stemhelingskwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld.

De Soul Voice® methode zal je verder leiden in het leren meester worden over en begrijpen van je leven en levenspatronen. De intentie van de workshop: Je stem te bevrijden om een instrument te worden van je potenties, roeping en talenten. Sta je Soul Voice® sounding toe om je te leren hoe je je emotionele wonden, onbalans en negatieve overtuigingen geneest en doorbreekt tot op celniveau. Leer lichaam-scan technieken en innerlijk luisteren om je eigen klanktaal te gaan vertrouwen . Ruim oude patronen vanuit je bloedlijn en voorouderlijke erfenis op. Vindt toegang tot een groter spectrum van je authentieke vormen van zelfexpressie, laat je angsten verdwijnen en laat het speelse kind in jezelf expanderen!

Ontwikkel diep innerlijk luisteren, om leiding en helderheid te ontvangen omtrent manifesteren van je doelen. ‘De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen. Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf. ’Karina Schelde Deze workshop is intern, we zijn dagelijks van ongeveer 10.00u tot 21.00 bezig, maaltijden en pauzes inbegrepen. Kosten voor deelname; € 595,- Logies en heerlijk eten en snacks € 475

 
 

Powered by iCagenda

Contact Kura Waka

Mieke van der Meer
Hooilandseweg 76
9983 PG Roodeschool

Tel. 0596 516888/06-27561065
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Account number:
NL 45 ABNA 0573763771 t.n.v. Kura Waka
BIC code: ABNANL2A