Spirited Leadership weekend 1 - In verbinding

 Event Finished
 
0
Category
Kura Waka
Last Date
2020-09-06


Spirited Leadership
Empowering Changemakers

"Leiderschap recht vanuit het hart. Vol bezieling, passie en inspiratie om de wereld iets mooier te maken. Gewoon door je eigen plek in te nemen."
Wij nemen je mee op reis. Niet van buiten naar binnen, maar van binnenuit.

In onze programma's creëren we een unieke setting om de verbinding tussen hoofd en hart te voelen en voeden. Door te verbinden met jezelf, elkaar en de wereld om je heen, kom je in het hier en nu. Je leert krachtig je eigen plek in te nemen en je leven te leiden vanuit wie je ten diepste bent. Dit brengt je in contact met je eigen bron van bezieling, creativiteit en inspiratie.

We werken met eeuwenoude rituelen die teruggaan naar een universele wijsheid die we meenemen naar de nieuwe tijd. Terug naar de natuur en de elementen waar we zoveel van kunnen leren. Dit doen we op een unieke spirited plek in het noorden van Nederland.

Alle trainingen zijn opgebouwd rondom drie bouwstenen:
Authenticiteit – Jouw unieke zijn, manifestatie & realisatie
Connectie – Verbinding verdiepen met jezelf, elkaar en de natuur
Transformatie – Rituelen en tools voor heling en groei

Voor wie?
~ Voor iedereen die zijn blik wil verruimen
~ Voor iedereen die klaar is om vanuit purpose & passie te leven
~ Wanneer je voelt dat er meer in je zit
~ Wanneer je wilt connecten met like-minded people
~ Voor iedereen die duurzame impact wil maken in de wereld
~ Voor iedereen die klaar is om in het diepe te springen
~ Voor iedereen die krachtig zijn plek in wil nemen

In vier verschillende weekenden nemen we je mee op reis. Je kunt je in een keer aanmelden voor de jaartraining of per weekend.

Trainingselementen weekenden o.a.:*
Beweging, lichaamswerk, yoga, meditatie, mindfulness, dans, zweethut ceremonie, emotioneel transformatiewerk, healingwerk, stilte, vision quest, reinigingsrituelen, ademwerk, muziek, sharingcirkels, reflectie, rituelen met de elementen voor heling en groei.
* Geen ervaring vereist!

Weekend 1:
Thema: In verbinding (4 september 2020 - 6 september 2020)

Het element aarde staat centraal. We maken een diepere verbinding met onszelf, onze roots en de aarde. In een traditioneel zweethut ritueel vindt reiniging en transformatie plaats.
Trainingselementen: sharingcirkels, zweethutceremonie, authentic relating, lichaamswerk, intuitive writing, stilte en reflectie.

Weekend 2:
Thema: Transformatie (11 december 2020 - 13 december 2020)

Het element water staat centraal. Dit weekend duiken we nog dieper in onze binnenwereld. We verkennen schaduwdelen en gebruiken rituelen om los te laten wat ons niet langer dient.
Trainingselementen: sharingcirkels, emotioneel transformatiewerk, ademcirkel, dans, schaduwwerk, rituelen met de elementen voor heling en groei.

Weekend 3:
Thema: Jij bent uniek (26 maart 2021 - 28 maart 2021)

Het element lucht staat centraal. Dit weekend verkennen we de kracht van stilte, want juist in de stilte ontmoet je jezelf. We onthechten een dag van alle afleiding in de ratrace door te vasten in totale stilte. Je gaat op vision quest met jezelf. Na het cleansen van onze mind, body en spirit blazen we nieuwe levensenergie in ons systeem met ademwerk. Dit weekend zal je verbinden met je diepste essentie en helderheid geven op velen lagen.
Trainingselementen: sharingcirkels, stiltedag, vision quest, 1 dag vasten (optioneel), ademwerk, meditatie en visualisatie, reinigingsrituelen.

Weekend 4:
Thema: Purpose en Manifestatie (25 juni 2021 t/m 27 juni 2021)

Het element vuur staat centraal. Dit weekend gaat over expressie. Op verschillende manieren dagen we je uit uiting te geven aan je unieke, authentieke en creatieve zijn. Je hebt helderheid over wat je wilt en gaat staan voor wie je werkelijk.

Als je het spannend vindt om jezelf werkelijk te laten zien en uit je comfortzone te stappen, dan is dit weekend iets voor jou.
Trainingselementen: sharingcirkels, creatieve expressie, ecstatic dance, trancereis met de sjamanendrum, authentic relating, inzicht in purpose, rituelen voor zelfliefde.

Praktische informatie:
✨ Alle weekenden verblijven we in spirited centrum Kura Waka.
✨ Volledig verzorgde biologische maaltijden
✨ Weekenden zijn los te volgen of als volledige jaartraining
✨ Prijs voor de volledige jaartraining is €1499,-.
✨ De prijs voor een losse weekendtraining is €399,-
✨ Tijden: De weekenden starten op vrijdag om 19.00 uur en eindigen op zondagmiddag om 17.00 uur.

Over Kura Waka:
Kura Waka is een spirited retraitecentrum voor bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Al meer dan 20 jaar brengt deze plek mensen, teachers en wisdom keepers van over de hele wereld bij elkaar om met en van elkaar te leren en groeien.
Kijk voor meer informatie op onze facebookpage: https://bit.ly/33xysun

Over ons:
Spirited Leadership is een samenwerking tussen Michaela van der Meer, Karlijn Scheffers en Anne Olree. Wat ons drijft is om mensen te verbinden met zichzelf, elkaar en de natuur en te herinneren aan de eigen-wijsheid van het hart. We genieten ervan om mensen in hun kracht te zetten en te laten stralen. We houden van authentiek, echt en open naar onszelf en de ander. Alledrie hebben we verschillende achtergronden; binnen het bedrijfsleven, human resources en kunst en daarnaast een ruime ervaring in het begeleiden van groepen en individuen in ontwikkelingsprocessen.

Registratie:
Aanmelden voor de training kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Als je betaling voldaan is, ben je officieel aangemeld voor de training.

Voor vragen, opmerkingen, suggesties, meer informatie:
* stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
* of neem contact op met Anne Olree (06-24807406) of Karlijn Scheffers (06-23864679)

 
 

Powered by iCagenda

Contact Kura Waka

Mieke van der Meer
Hooilandseweg 76
9983 PG Roodeschool

Tel. 0596 516888/06-27561065
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Account number:
NL 45 ABNA 0573763771 t.n.v. Kura Waka
BIC code: ABNANL2A